15 Ekim 2014 Çarşamba

Sacda Et Kavurma


MALZEMELER

1) 1500 gr dana kuşbaşı 
 2) 3 yemek kaşığı iç yağı
3) 6 adet yeşil biber
4 )3 adet soğan
5) 3 adet domates
6) Yarım yemek kaşığı salça 
7) 2 yemek kaşığı sıvı yağ
8) Pul biber
9)  Kekik 
10) tuz
11)1 yemek kaşığı tereyağı

YAPILIŞI

Öncelikle iç yag saca alınarak eritilir daha sonra üzerine kuşbaşı dogranmış et eklenir Etler suyunu çektikten sonra biberler ve soğanlar ilave edilir ve karıştırılır  daha sonra pişirmeye bırakılır  etler piştikten sonra üzerine salça ve sıcak su ilave edilir ( soguk koymayın tadı bozulur ) şimdi de baharatlarımızı ekleyelim. Afiyet olsun 







Ads Inside Post