1)1 paket mantı makarna
2) 250 gr. kıyma
3) 1 adet büyük kuru soğan
4) Tuz, karabiber
5)1 su bardağı yoğurt
6)2 diş sarımsak
7)1 yemek kaşığı tereyağı
8)2 yemek kaşığı salça
9)1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
10)1 tatlı kaşığı kuru nane
2) 250 gr. kıyma
3) 1 adet büyük kuru soğan
4) Tuz, karabiber
5)1 su bardağı yoğurt
6)2 diş sarımsak
7)1 yemek kaşığı tereyağı
8)2 yemek kaşığı salça
9)1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
10)1 tatlı kaşığı kuru nane
Rendelenmiş soğan kıyma tuz karabiber iyice karıştırılır mantı içi hazırlanır. Daha sonra makarnaların içi doldurulur. içi doldurulan makarnalar kaynayan suya atılır 15 20 dakika kadar pişirilir. Daha sonra makarna servis tabagına alınır . Daha sonra yogurtla dövülmüş sarımsak karıştırılır servis tabagına boşaltılır. üstünü isterseniz nane ile süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.